درمان گیاهی - AN OVERVIEW

درمان گیاهی - An Overview

درمان گیاهی - An Overview

Blog Article

اشتراک گذاری فیس بوک X لینکدین ‫تامبلر ‫پین‌ترست ‫رددیت اسکایپ واتس آپ تلگرام اشتراک گذاری از طریق ایمیل چاپ نوشته های مشابه

رزماری منبعی غنی از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد التهابی است که به تقویت سیستم ایمنی و بهبود گردش خون کمک می کند. برای درمان سوهاضمه مفید است، حافظه، تمرکز، عملکرد، سرعت و دقت و خلق و خو را تقویت می کند، از پیری مغز و آلزایمر جلوگیری می کند و خاصیت ضد التهابی و ضد سرطانی دارد و رشد سلول های سرطانی مخصوصا سرطان خون و سینه را کند می کند.

انسان می‌تواند از راه افکار درست، تنش را از بدن خود دور کند- که در ادامه توضیح خواهیم داد- اما طبق گفته دکتر جکوبسون، عکس آن نیز درست است؛ یعنی ذهن مشوش نمی‌تواند در بدن آرام قرار بگیرد، بنابراین در صورتی که پیام آرامش را از طریق روش‌های آرمیدگی به بدن خود ارسال کنید، افکار اضطراب‌زا نیز از بین می‌رود.

فکر جایگزین: از دوستان مورد اطمینان خودم سوال می‌کنم که آیا آنها نیز اینگونه فکر می‌کنند؟ به خودم یادآوری می‌کنم که این تنها احساس من است و هیچ دلیلی بر درست بودن آن ندارم. در گذشته نیز بارها احساسات من به تحقق نپیوسته است.

خواص تسکین دهنده معده و ضد التهاب آن می تواند به کاهش درد کمک کند. روغن بادرنجبویه در کمک به خنک شدن بدن موثر است.

در صورت نارسایی قلبی ، نارسایی کبدی یا ورم معده، ادرار آورها اغلب تجویز می شوند.

اضطراب را می‌توان درک خطر غیرواقعی و غیرفوری دانست. اگر مدت‌ها پس از مواجهه با شیر همچنان همه‌جا خطر شیر را احساس می‌کنیم یا تصویر و خاطره‌اش جلوی چشممان ظاهر می‌شود، یا اگر قرار است چندین سال آینده در امتحانی شرکت کنیم و از حالا ترس وجودمان را فراگرفته، دچار اضطراب شده‌ایم.

۲. به تنفس خود دقیق شوید، تا می‌توانید نفس‌های آرام و عمیق بکشید.

برخی از مشکلات فیزیولوژیکی که در اضطراب نقش دارند عبارتند از:

از نظر فیزیکی با فعال شدن ناخوشایند چندین سیستم بدن که همه برای تسهیل پاسخ به یک خطر ناشناخته هستند، چه واقعی و چه خیالی، website مشخص می‌شود.

۲. جی بورن، ادموند (۱۳۹۳). تمرینات عملی برای درمان اضطراب و فوبیا. مترجم: مهدی قرچه‌داغی. نشر آسیم.

آنچه سناریوی بالا را تکمیل می‌کند آن است که فرد توان مقابله خود را در صورت بروز مشکل دست‌کم می‌گیرد. او تصور می‌کند در صورت بروز مشکل یا واقعه بد غیرمنتظره، هیچ کاری از دستش ساخته نیست. درواقع، واقعه بد را بیش از اندازه بزرگ و توان مقابله خود را بیش از اندازه کم در نظر می‌گیرد.

افراد بسته به نوع مشکل خود تفکرات نادرست متفاوتی دارند، به‌طور مثال، بعضی از این باورها بیشتر منجر به اضطراب و بعضی منجر به افسردگی می‌شوند. باور شماره ۸ در افراد دارای گذر هراسی و باور شماره ۱۰- ۱۱- ۱۲ اغلب در افراد کمال گرا مشاهد می‌شود.

اما نکته لازم به‌ذکر آن است که نقطه‌ای که استرس به دیسترس تبدیل می‌شود، برای هر فرد بر اساس عوامل بی‌شماری متفاوت است. واقعه‌ای که برای فردی تنها عامل برانگیختگی و عملکرد بهترست، برای فرد دیگر می‌تواند بشدت مضطرب‌کننده باشد.

Report this page